Bröllop & fest

Låt oss göra din dag minnesvärd. Vi har arrangerat bröllop och fester i Vilohemmets inbjudande trädgårdar under lång tid. Lokalkostnad ingår i priset.

Bröllop

Många lyckliga par har valt att fira sin vigsel med en romantisk bröllopsfest i Kungliga miljöer på Öland. Glöm inte boka i god tid så att just ditt datum inte hinner bli upptaget.

Dop & minnesstunder

Det arrangeras både dop och minnesstunder på Vilohemmet. Kontakta oss för en diskussion om vilka alternativ som passar för just ert sällskap.

Bemärkelsedagar

Det finns få platser där en bit god tårta slinker ner så lätt som när en bemärkelsedag firas hos oss. Hör av dig för olika alternativ. 

Susanna Stenborg

Intendent
susanna@dvh.se
070-3076710

Drottning Victorias Hotell och Vilohem

DVH Logo

Södra vägen 2
387 92 Borgholm
info@dvh.se
0485-100 25

Vackra platser

Terassen
Stenterassen bjuder på en mäktig solnedgång över Kalmar sund, och om vädret tillåter så är platsen med sin storslagna utsikt som gjord för en välkomstskål. 

Matsalen
Här står borden vackert dukade med vita dukar och vackert vita servetter. Matsalen har plats för omkring 50 sittande gäster, och kan kompletteras med ytterligare sittplatser i den närliggande lilla matsalen.

Mullbärsträden
Träden planterades i slutet av 1800-talet, för silkesodling. Tyvärr trivdes inte silkesmaskarna i det svenska klimatet, men träden har fått stå kvar. Nuförtiden skapar trädens robusta grenar ett grönt tak där stämningsfulla ljusslingor kan lysa upp er fest.

 

Platser för fotografering

Hos oss skapas minnen för livet. Minns dem med fotografier från några av de magiska platser som omger vilohemmet. 

Parken

Mitt i parken finns en hjärtformad scen som lämpar sig utmärkt för fotografering. Beroende på årstid finns det också en stor mängd blommor och träd som passar bra för fotografering. 

Salongen

Fånga slottskänslan med de rustika rokoko-möblerna från 1800-talet som den del i fotograferingen. 

Alvaret

Med Borgholms slott i bakgrunden kan fotografering på Alvaret göra sig bra i fotoalbumet. 

Borgholms slott

En mycket vacker slottsruin från 1600-talet, som gjord för fotografier.

Räpplinge kyrka

Räpplinge kyrka finns cirka en mil från vilohemmet och används ofta för fotografering i samband med exempelvis dop eller bröllop.

Övrig värdefull information

Blomsterdekorationer / buketter

Vita dukar, blommor på borden och ljusstakar ingår. Vid större blomsterdekorationer ges pris efter önskemål. Vi binder även buketter efter önskemål.

Avbokning

Kostnadsfri avbokning senast 90 dagar innan.

Incheckning och utcheckning

Incheckning senast 15.00, ofta tidigare om rummen är klara. Utcheckning görs senast kl 11.00.