Diskare

Drottning Victorias hotell och vilohem ligger i Borgholm på Öland. Vilohemmet grundades av Drottning Victoria, som även byggde Sollidens slott. Idag drivs vilohemmet av en Kunglig stiftelse med Drottning Silvia som beskyddare. Stiftelsen drivs sedan 1924 med syfte att erbjuda en plats för vila och avkoppling. Vilohemmet ligger endast ett stenkast från Sollidens slott och Borgholms slottsruin med utsikt över Kalmarsund.

Hotellet har 20 rum, gemensamhetsrum, salong och bibliotek. Hotellet har öppet 29 april – 3 okober samt julbord. I restaurangen erbjuder vi vällagad mat med det bästa från det öländska skafferiet. Under sommaren har vi olika evenemang som exempel musikkvällar, yogaevent m.m.

Vi söker dig som är positiv, noggrann och självgående minimum 18 år. Du förstår vikten av god service och trivs med att arbeta i team och under högt tempo. Erfarenhet inom lokalvård/restaurang/hotellarbete är meriterande.

Vi behöver medhjälpare i disken både vid frukost, restaurangen och under evenemang.

Hotellet ligger bredvid väg 136, det finns busshållsplats precis utanför.

Säsongsanställning

Tjänst 1 50 – 75 % Främst i juli, går att förlänga med evenemang och helger som passar.

Tjänsten kan anpassas individuellt med datum som passar skolans slut och början osv.

Varmt välkommen med din ansökan

CV och personligt brev skickas till rekrytering@dvh.se

Lön enligt kollektivavtal med Visita.

Intervjuer sker löpande.

Vi har tagit beslut i val av rekryteringskanaler, därför önskar vi inte bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsföretag eller liknande.