Servering & reception

Drottning Victorias hotell och vilohem ligger i Borgholm på Öland. Vilohemmet grundades av Drottning Victoria, som även byggde Sollidens slott. Idag drivs Vilohemmet av en Kunglig stiftelse med Drottning Silvia som beskyddare. Stiftelsen drivs sedan 1924 med syfte att erbjuda en plats för vila och avkoppling. Vilohemmet ligger endast ett stenkast från Sollidens slott och Borgholms slottsruin med utsikt över Kalmarsund.

Hotellet har 20 rum, gemensamhetsytor, salong och ett litet bibliotek. I parken runt vilohemmet finns det vackra blommor, fruktträd, kryddland och mullbärsträd. I restaurangen erbjuder vi vällagad mat med det bästa från det öländska skafferiet. Vi kokar sylt och saft och tar tillvara på skörden från parken. Vi har förbokade luncher och middagar (Köket är öppet ca. 17.30 – 20.30). Samt bröllop och fester. Under sommaren har vi olika evenemang som exempel musikkvällar, yogaevent m.m.

För tjänsten söker vi dig som är positiv, stresstålig, självgående och gärna över 20 år. Du förstår vikten av god service och trivs med att arbeta i team och ibland under högt tempo.

I tjänsten ingår

Restaurangarbete: Servering vid bokade luncher, middagar och fest. Lättare fikaservering och enklare tillredning av smörgåsar m.m.

Receptionsarbete, checka in och ut hotellgäster och sälja souvenirer. Ta emot bokningar i Sirvoy.

Hjälp i frukosten med reception, disk och lättare frukostarbete.

Dagstäd och avresestäd förekommer då vi är ett litet mysigt hotell där alla hjälps åt. Ansvars och utvecklingsmöjligheter inom restaurang och event finns, vid rätt person.

Övrigt förekommande sysslor inom hotell och restaurang

Säsongsanställning

75 – 100 % 29 april – 3 oktober

(Finns möjlighet till förlängning långhelger i oktober samt vid ev. julbord).

Hotellet ligger bredvid väg 136, det finns busshållsplats precis utanför.

Intervjuer sker löpande.

Hotellet ligger bredvid väg 136, det finns busshållplats precis utanför.

Lön: Kollektivavtal med Visita

CV och personligt brev skickas till rekrytering@dvh.se märk med servering/reception

Vi ser fram emot din ansökan